Meer info? Bel: 06 - 208 306 49 |Of mail: info@cursus-ehbo-instructeur.nl

Award voor EHBO & BHV Amersfoort

2014-10-29T14:31:15+01:0029 oktober 2014|

The Responder in Action Award van EFR.

Wanneer een door jou opgeleide cursist dankzij jouw opleiding een succesvolle redding heeft gedaan, kun je voor deze cursist een award aanvragen bij het kantoor van Emergency First Response. Dit overkwam onlangs Mariëlle: Zij redde het leven van de pasgeboren Liz dankzij het beheersen van de vaardigheden die ze geleerd had tijden de EHBO- en reanimatiecursus voor kraamverzorgenden.

Zie onderstaand artikel:

Kraamzorg “de Waarden” investeert in kwaliteit van haar kraamverzorgenden.

Kortgeleden heeft Mariëlle, één van de kraamverzorgenden van Kraamzorg de Waarden, het leven gered van een pasgeboren meisje, Liz. Mariëlle hoorde Liz spugen en liep naar het wiegje toe. Ze zag dat Liz blauw werd en niet meer ademde doordat er taai slijm in haar longen was gekomen. Mariëlle bleef rustig en kon door haar kennis van de pas gevolgde training EHBO uitstekend handelen waardoor Liz weer ging ademhalen. Na een nachtje ter observatie in het ziekenhuis mocht ze weer naar huis. Het gaat gelukkig goed met Liz.
Mariëlle is de trainers van de EHBO dankbaar, zonder de cursus weet ze niet of ze zo kundig had kunnen optreden. De ouders zijn Mariëlle natuurlijk heel erg dankbaar voor haar kordate optreden en kwamen haar met een beeldje van een engel bedanken.

Het handelen van Mariëlle heeft ook de aandacht van de landelijke EHBO-opleider EHBO-en-BHV Amersfoort getrokken. Zij hebben Mariëlle tijdens de herhalingstraining in het zonnetje gezet en haar een award voor handelen in een acute situatie uitgereikt. De ouders en Liz waren ook bij deze bijzondere uitreiking aanwezig. Zij gaven aan dat ze het waardevol vinden dat Kraamzorg “de Waarden” investeert in de kwaliteit van de kraamverzorgende.

Uitreiking van: “The Responder in action Award”