Meer info? Bel: 06 - 208 306 49 |Of mail: info@cursus-ehbo-instructeur.nl
EFR instructeur update cursus2020-08-08T16:48:46+02:00

EFR instructeur update cursus

Deze update cursus is bedoeld voor EFR Instructeurs. Ben jij een actieve EFR Instructeur en certificeer jij ook via NIKTA? Dan dien je vanaf 1 januari 2019 elke 2 jaar een EFR Instructeur update cursus te volgen. Of heb jij al een tijdje geen EFR les meer gegeven en wil je weer eens updaten en je vaardigheden aanscherpen? Je bent van harte welkom!

Wat gaan we doen?

De cursus is van 09:00 tot 12:30 uur.

In 2015 heeft de European Resuscitation Council (ERC) nieuwe reanimatie richtlijnen opgesteld. Deze nieuwe richtlijnen zijn sinds verwerkt in de nieuwste uitgave van het EFR Primary Care & Secondary Care cursistenboek en het EFR Care for Children Cursistenboek.

Beide EFR/CFC boeken ontvang je op de EFR Update cursus. heb je deze al, dan kun je ook voor de NIKTA boeken Acute Zorg en Acute Zorg voor kinderen kiezen.

Op basis van de veranderde ERC richtlijnen heeft de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) eveneens haar richtlijnen aangepast. Daar we in Nederland altijd rekening moeten houden met de NRR richtlijnen, leggen we je uit wat de veranderingen zijn en wat dat betekent voor het geven van EFR lessen.

Tijd om te oefenen!

De veranderingen van de ERC en de NRR richtlijnen hebben uiteraard consequenties voor het lesgeven van de EFR vaardigheden. Tijdens de opfris dag is er voldoende tijd ingeruimd om samen met de aanwezige EFR Trainers de EFR en Care for Children vaardigheden weer eens goed te oefenen.

De studiebelasting van deze cursus is als volgt:

  • cursusduur: 3,5 uur.
  • Voorbereiding: geen

Om deel te kunnen nemen aan deze update cursus, dien je in het bezit te zijn van een geldig EFR Instructeur certificaat.

Cursusprijs € 179,-. per persoon.

Hieronder zie je de data waarop deze cursus wordt gegeven. Om de cursus te volgen, klik je op een bepaalde datum en reserveer je direct online je plek.

Ga naar de bovenkant