Meer info? Bel: 06 - 208 306 49 |Of mail: info@cursus-ehbo-instructeur.nl

EXTRA EFR Instructeurs update dag op 5 april 2018

2018-03-01T09:20:17+00:0012 februari 2018|

EXTRA Update EFR Instructeurs op 5 april 2018

Vanwege de grote belangstelling en aantal aanmeldingen van onze vorige EFR Updates organiseren we nog een extra update dag voor EFR instructeurs op 5 april 2018.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor EFR Instructeurs. Ben jij een actieve EFR Instructeur of heb jij al een tijdje geen EFR les meer gegeven? Je bent van harte welkom!

Wat gaan we doen?

In 2015 heeft de European Ressucitation Council (ERC) nieuwe reanimatie richtlijnen opgesteld. Deze nieuwe richtlijnen zijn sinds kort verwerkt in de nieuwste uitgave van het EFR Primary Care & Secondary Care cursistenboek en het EFR Care for Children Cursistenboek.

Beide nieuwe EFR/CFC boeken ontvang je op de EFR opfrisdag!

Op basis van de veranderde ERC richtlijnen heeft de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) eveneens haar richtlijnen aangepast. Daar we in Nederland altijd rekening moeten houden met de NRR richtlijnen, leggen we je uit wat de veranderingen zijn en wat dat betekent voor het geven van EFR lessen.

Tijd om te oefenen!

De veranderingen van de ERC en de NRR richtlijnen hebben uiteraard consequenties voor het lesgeven van de EFR vaardigheden. Tijdens de opfris dag is er voldoende tijd ingeruimd om samen met de aanwezige EFR Trainers de EFR en Care for Children vaardigheden weer eens goed te oefenen.

Wanneer?

Je kunt op 5 april 2018 deelnemen aan de middagsessie.

Locatie:

EHBO & BHV Amersfoort

Modemweg 20

3821 BS

Amersfoort

(Tegenover het Staples Officecenter)

Wat zijn de kosten?

Het volgen van de opfrisdag  kost per persoon Euro 149,- inclusief BTW.

Deze prijs is inclusief de nieuwste uitgave van het EFR Primary Care & Secondary Care cursistenboek en het EFR Care for Children cursistenboek.

Aan deze dag kunnen helaas slechts 15 personen deelnemen. Bevestiging van deelname vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Je kunt je hier aanmelden.